Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam optymistycznych, bujanych piosenek

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie reggae! Bardziej cos w stylu rapu, Ibizy, bunga boogie itd.

Jak ktos ma DJ Hero 2- cos w stylu misjii z Ibizy :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Chillout House ?

Nienienie. Bardziej to cos takiego :) to chyba nie reggae bo jest za szybkie

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Refresh

Opublikowano

"Nie reggae! "

Nienienie. Bardziej to cos takiego :) to chyba nie reggae bo jest za szybkie

Co? Twoja wiedza o reggae kończy się na Kamilu Bednarku? 

; )

Opublikowano

Nie znam sie na tym. Trzeba mi kawalkow na dyskoteke :) przesluchalem kilka klasycznych i brzmia inaczej. I tak, moja wiedza konczy sie na Bednarku bo nigdy nie lubilem reggae i dopiero to uznalem za fajne :)

Opublikowano

Nie znam sie na tym. Trzeba mi kawalkow na dyskoteke :) przesluchalem kilka klasycznych i brzmia inaczej. I tak, moja wiedza konczy sie na Bednarku bo nigdy nie lubilem reggae i dopiero to uznalem za fajne :)

Oprócz takiej osoby jak Bob Marley słuchałeś innych wykonawców z JAM? Takie samo pytanie do innych zespołów i wykonawców zagranicznych.

Jak można czegoś nie znać i zarazem tego nie lubić? :ninja:

; )

Opublikowano

Oprócz takiej osoby jak Bob Marley słuchałeś innych wykonawców z JAM? Takie samo pytanie do innych zespołów i wykonawców zagranicznych.

Jak można czegoś nie znać i zarazem tego nie lubić? :ninja:

Wygladasz na doswiadczonego. Moglbys podac jakis konkretny tytul podobny do tego ktory zapodalem? Bylbym wdzieczny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...